Hulladékszállítás 2018.07.01-től


A BTG Nonprofit Kft. hulladékszállítási divíziója 2018. június 30-án befejezte tevékenységét Budaörsön.

A továbbiakban (2018. július 1-től) a már jelenleg is közszolgáltató státuszú ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. végzi a komplex hulladékszállítási tevékenységet (kommunális-, zöld-, szelektív hulladék, házhoz menő lomtalanítás) városunkban, az eddigiek szerint megszokott formában és rendszerben.

Aktuális alvállalkozói szerződésünk szerint 2021. december 31-ig ellátjuk az ÉTH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati feladatait, ezért a hulladékszállítással kapcsolatos bejelentéseiket megtehetik a Dózsa György utcai irodánk ügyfélszolgálatán vagy az ide rendelt egyéb elektronikus és telefonos elérhetőségeken.

A BTG Nonprofit Kft. egyéb üzletágai (távhő, park - és közterület fenntartás, BVUSS üzemeltetése, ingatlankezelés, szennyvíz elszállítás, stb.) természetesen változatlan formában működnek a jövőben is. Ezekkel kapcsolatos megkeresések esetében a már megszokott elérhetőségeken továbbra is állunk szíves rendelkezésükre.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a hulladékszállítási tevékenységünkkel kapcsolatos eddigi együttműködésüket, észrevételeiket, kritikáikat és dicsérő szavaikat!

 

ÉTH Nonprofit Kft. honlapja
Kattintson ide!

180629_eth2