Köszöntő


 "Összejönni - kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni – siker." (Henry Ford)

Tisztelt Érdeklődő!


Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

A Budaörsi Településgazdálkodási Korlátolt Felelősségű Társaságot még 1991-ben Budaörs Város Önkormányzata alapította azzal a céllal, hogy a budaörsi polgárok számára színvonalas közszolgáltatást nyújtsunk.

A társaság 2014. január 1-től nonprofit formában működik.

A közszolgáltatás keretein belül Társaságunk alapvetően városüzemeltetéssel, park- és közterület- fenntartással foglalkozik.

Tevékenységi körünk azonban az idő előrehaladtával fokozatosan bővült, ennek megfelelően cégünk már az ingatlankezelés és létesítménygazdálkodás terén is jelentős szerepet tölt be Budaörsön. Büszkék vagyunk, hogy 2010. májusa óta mi felelünk városunk nívós sportkomplexumának, a Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand üzemeltetéséért.

Szolgáltatásaink sokszínűségére jellemző, hogy az utóbbi években valamennyi, Budaörsön található közterületi és intézményi játszótér fenntartását a BTG Nonprofit Kft látja el, mi szervezzük az utak kátyúzását és a nyári szezon repülőgépes szúnyoggyérítését is.

Reményeink szerint portálunk lehetővé teszi, hogy teljes körű információt szerezzen tevékenységünkről és segítséget nyújt abban, hogy az Önt személyesen érintő kérdések, bejelentések, folyó ügyek esetén késedelem nélkül kapcsolatba tudjon lépni megfelelő munkatársunkkal.

Hiszünk abban, hogy a kommunikációt ilyen módon segítve, együttműködésünkkel még többet tehetünk tiszta és otthonos Budaörsünkért!

 

Tisztelettel:

 

Ervinsign

Tamás Ervin

ügyvezető

 

K-templom K-uszi K-varoshaza K-ltp