Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand


  „A sport a játék alatt tanítja meg az embert a legfontosabb erényekre: az összetartásra, az önfeláldozásra, az egyéni érdek teljes alárendelésére, a kitartásra, a tettrekészségre, a gyors elhatározásra, az önálló megítélésre, az abszolút tisztességre, és mindenekelőtt a "fair play", a nemes küzdelem szabályaira.” (Szent-Györgyi Albert)

 

A Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand kiváló opciókkal rendelkező, európai színvonalú létesítmény.

Igényes hátteret biztosít az úszás, mint egészségmegőrző mozgásforma, és a hozzá szervesen kapcsolódó wellness számára városunkban. A medencék ugyanakkor lehetőséget kínálnak arra, hogy a budaörsi és környékbeli gyerekek szervezett keretek között tanuljanak meg úszni. Az egészségmegőrzésen és az oktatáson kívül 25 méteres versenymedencénk felszereltsége megteremti az alapot rövidpályás küzdelmek megrendezésére is.

A létesítmény magas szinten képes kiszolgálni a szűkebb régió teremsport igényeit, méltó helyszín helyi, országos vagy akár nemzetközi versenyek számára. A sportcsarnokban az edzéseken, mérkőzéseken túl vendégül tudunk látni egyéb programokat is: konferenciákat, céges összejöveteleket, színi előadásokat, bálokat és koncerteket. A küzdőtéren vagy a közel 90 m2-es színpadunkon zajló eseményeket több mint ezer látogató kísérheti figyelemmel a nézőtérről.

Az üzemeltetési feladat komplex, az épületi, gépészeti karbantartástól az adminisztrációs és kapcsolattartási kötelezettségen keresztül a programszervezésig és a rendezvények kiszolgálásig terjed.

Társaságunk felelősen arra törekszik, hogy a Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand rövid távon elismertséget vívjon ki mind városi, mind országos szinten, professzionális működésével pedig középtávon a régió rangos verseny-, és rendezvényközpontjává váljon!

Részletesebb információ, rendezvények, sportesemények, sáv-, és terembérlési lehetőségek ügyében kérem keresse fel a létesítmény honlapját!

 

Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand weboldala
Kattintson ide!

 

Észrevétele, kérdése van a létesítménnyel kapcsolatban? Írjon nekünk!
Kattintson ide!

 

 

IULG-1.a IULG-1.b IULG-1.c IULG-1.f