Ingatlankezelés"Az otthon mindig a menedéket jelenti. A saját szoba az a hely, ahol el lehet rejtőzködni a világ elől, és ahol önmagunk lehetünk." (Levy L. Smith)

 

2005 májusában Budaörs Város Önkormányzata Vagyonkezelési Megbízási Szerződést kötött Társaságunkkal az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás célú bérlemények üzemeltetésére és kezelési feladatainak ellátására.
A lakások bérbeadása történhet költségalapon, pályázat útján, szociális helyzet alapján, lakás-csere szerződés alapján, munkaviszonnyal összefüggésben, rendkívüli esetben, átmeneti jelleggel, bérlőtársi jogviszonnyal. A bérbeadásról a Polgármester, a Képviselő Testület vagy a Népjóléti Bizottság dönt.
Az önkormányzat tulajdonában lévő helyiségek bérleti jogát pályázat útján a Képviselő Testület bírálja el. Ezen helyiségek bérlői általában közintézmények (posta, gyógyszertár, orvosi rendelő stb.) illetve vállalkozások.

Feladataink közé tartozik a 102 lakás és 17 egyéb funkciójú helyiség gyakorlati bérbeadása (állapotfelmérés, átadás-átvételi jegyzőkönyv elkészítése, szerződéskötés), a bérleti díjak beszedése, az épületek biztosítása, az épületek karbantartási, javítási, felújítási munkáinak elvégzése. Fizikai munkavégzésen túl adminisztratív és koordinációs kötelezettségeinknek is eleget teszünk a bérlemények rendszeres és rendkívüli ellenőrzésével, bérlőkkel, közművekkel, biztosítókkal való kapcsolattartással, kinnlevőség kezeléssel.


Írásos vagy szóbeli bejelentésre az ingatlan-, illetve társasházkezeléssel foglalkozó kollégáink rövid időn belül felveszik a kapcsolatot az érintettel. Lakás kár, beázás stb. esetén a lakásbiztosítás terhére elvégezzük vagy elvégeztetjük a szükséges javításokat.

 

Szeretné megtekinteni ügyfélszolgálataink elérhetőségeit?
Kattintson ide!

 

Tekintse meg térképünkön, hogy hol találhatóak az általunk üzemeltetett ingatlanok!Kattintson ide!

 

Szeretne írásban kapcsolatba lépni ingatlanüzemeltető részlegünkkel? Kattintson ide!

 

IULG-3.a IULG-3.f
IULG-3.e
IULG-3.d