Tavaszi várostakarítás 2012. - I.


Társaságunk a főútvonalakat rendszeresen takarította december és január folyamán, de a februári havazás és erős fagy miatt közel 600 tonna érdesítőanyag került a múlt hónapban kiszórásra.

A márciusra funkcióját vesztett szóróanyag maradéktalan eltávolítását Budaörs teljes közúthálózatáról előre megtervezett forgatókönyv szerint végezzük.

A kampányt idén március 5-én kezdtük el.

A folyamatban több kézi takarító csoport és 4 seprőjármű vesz részt párhuzamosan. A munkálatok jellege miatt a gépi erő csak csökkentett mértékben vehető igénybe és főleg a kétkezi munkatársainkra vár a jelentős mennyiségű őrlemény feltakarítása.

Számításaink szerint a hétvégi műszakok ellenére is 6-7 hétbe kerül társaságunknak, hogy városunk teljes területe szóróanyagmentessé váljon.

Optimális időjárási viszonyok mellett a munkák befejezését április közepére tervezzük.

Az alábbi térképen a héten esedékes munkálatok színhelyeit mutatjuk be. (Jelenleg 2 kisebb seprőgép dolgozik Kamaraerdőn, a Beregszászi és a Torockó utcában. Amennyiben a parkoló gépkocsik lehetővé teszik a gyors haladást, egész Kamaraerdő is megtisztításra kerül a héten.)

Az újabb területekről hétről-hétre értesítjük Önöket.

Abban az esetben, ha az időjárás kedvezőtlenre fordul (eső, hó) a takarítás határideje eltolódhat!

Ezúton kérjük az érintett területen lakókat, hogy - amennyiben meg tudják oldani - ne parkoljanak az út szélén, mert így hátráltatják munkánkat.

Együttműködésüket előre is köszönjük!

0306_tavasziNT_2012