Jelentkezés a hulladékszállítás rendszerébe


Budaörsön, 2018. július 1. napja óta az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. végzi a komplex hulladékszállítási tevékenységet (kommunális-, zöld-, szelektív hulladék szállítás, házhoz menő lomtalanítás).

Társaságunk, a BTG Nonprofit Kft. alvállalkozóként látja el az ÉTH ügyfélszolgálati feladatait.

Az alábbi tájékoztató a budaörsi ügyfeleknek (és leendő ügyfeleknek) szándékozik segíteni az ügymenettel kapcsolatban.

A szolgáltatás igénylésének alapformái:

  1. Már korábbi előfizetéssel rendelkező (előző) tulajdonostól megvásárolt ingatlanba történő, új tulajdonosi bejelentkezés (adás-vétel, örökösödés, ajándékozás).
  2. Már előfizetéssel rendelkező tulajdonostól bérbe vett ingatlan bérlőre, mint új díjfizetőre történő átírása. (Ide tartozik az előző bérlő nevéről történő átírás is.)
  3. Új építésű ingatlan tulajdonosaként történő jelentkezés.

Mind a három esetben a „Jelentkezés a hulladékszállítás rendszerébe” elnevezésű alapdokumentumot kérjük első körben kitölteni.

 
Jelentkezési adatlap
Kattintson ide!
 

A jelentkezési lap mellé támogató dokumentumokat is csatolni szükséges, melyek a fenti három alapesetben a következőket jelenti:

  1. Adás-vételnél az Adásvételi Szerződés első és utolsó oldala (személyes adatok, ingatlan adatai, dátum) és a Birtokbaadási Jegyzőkönyv.
  2. Bérbevétel esetén a Bérleti Szerződés.
  3. Új lakásnál (háznál, házrésznél) az Adásvételi Szerződés, Birtokbaadási Jegyzőkönyv – és amennyiben már rendelkezésre áll – a Használatbavételi Engedély. Bizonyos esetekben megoldást jelenthet egy tulajdoni lap bemutatása is. Ebben az esetben a „nem hiteles” forma is elegendő.

A jelentkezési lap kitöltésénél elsődleges döntés, hogy mekkora űrméretű edénnyel kívánja igénybe venni a szolgáltatást.

 

 

ŰRMÉRTÉK

BRUTTÓ DÍJ (Ft/negyedév)

50 l

2 645,-

80 l

3 916,-

110 l

5 360,-

120 l

5 842,-

240 l

11 649,-

Részletes információ a díjfizetéssel kapcsolatbanKattintson ide!
 

A fenti díjak megfizetése nem csak a kommunális hulladék, hanem a szelektív- és zöldhulladék rendszeres elszállítására, illetve évente egyszeri, ingyenes lomtalanításra is jogosítja az előfizetőt.

Az edény beszerzése az előfizető feladata (barkácsáruházak, műanyagipari szakboltok, internet).

Amennyiben szelektív kukát (is) vásárol, kérjük, hogy 120 literes szabványedényt válasszon, sárga vagy kék színben.

A jelentkezési dokumentumok kézhez vételekor ügyfélszolgálatunk átadja az edényre felragasztandó matricát mind a kommunális, mind pedig a szelektív kukára (személyes ügyintézés esetén azonnal, elektronikus ügyintézés esetén postázva).

 
Elérhetőségek és nyitvatartás
Kattintson ide!