Lomtalanítás - első hét


 

Kiváló időjárási viszonyok között, megfelelő ütemben halad társaságunk az első hétre meghirdetett helyszínek lomtalanításával.

 

Elsődleges célunk, hogy - a feleslegessé vált tárgyak, egyéb hulladék gyors eltávolításán túl - a közterületet eredeti állapotában, tisztára söpörve hagyjuk hátra.

 

0512lomi1

Minden évben visszatérő problémánk, hogy veszélyes és e-hulladék, illetve építkezési törmelék is kerül a kupacokba, amit, mivel nem keverhetünk a lomtalanítás hulladékával, jelentős plusz kapacitásokat mozgósítva, másik járattal kell elszállítanunk.

 

Ezúton kérjük tisztelt lakossági partnereinket, hogy legyenek szívesek az alábbi képeken kiemelt kategóriákba tartozó veszélyes és e-hulladékot, a meghirdetett napokon, a jelzett helyszínekre elszállítani és számunkra átadni!

 

Kamaraerdő (Beregszászi u.-Kolozsvári u.- Seregély utcai körforgalom mellett)

Patkó utca (parkoló)
2011. május 14. (szombat) 2011. május 21. (szombat)
2011. október 8. (szombat) 2011. október 15.(szombat)

 

Tájékoztató a 2011. év lomtalanítási rendjéről utcák szerinti bontásban
Kattintson ide!

 

0512lomihiba1

0512lomihiba2

 

 

További gondunk, hogy páran a szelektív szigeteket lomtalanítási gyűjtőpontnak tekintik. Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a elszállításra váró lomot a lakóingatlan elé, tehergépkocsival jól megközelíthető helyen, egy kupacba helyezzék ki!

 

Együttműködésüket előre is köszönjük!

 

0516lomihiba