Indul a Zöldjárat


Az tavalyi évekhez hasonlóan, március második felétől (idén március 18-tól, hétfőtől) a tél beálltáig folyamatosan közlekedő Zöldhulladék-járatunk a metszés és egyéb tavaszi munkák során keletkező gallyakat, nyesedékeket, valamint a nyári és őszi időszakra jellemző fűkaszálékot és faleveleket szállítja el szemétszállítási napokon (esetleg egy nappal később).

Az egész évre szóló, kizárólag zöldhulladék gyűjtésére rendszeresített, 10 db ingyenes zöld zsákot személyesen lehet mától átvenni központi irodánkban ügyfélfogadási időben (Dózsa György u. 21., hétfőtől péntekig 7:30h és 15:30h között, tel.: +23 421-010).

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy akinek díjtartozása meghaladja a három havi szemétszállítási díjat, annak nem áll módunkban biztosítani az ingyenes zöldzsákokat!

Szomszéd vagy ismerős számára csak meghatalmazás ellenében van módunkban zsákot kiadni!

Többlet zöldhulladék esetén lehetőséget biztosítunk zöld zsákok vásárlására ügyfélszolgálatunkon, illetve a budaörsi CBA Áruházban (5 db zsák 1900,- Ft).

Mód van továbbá ágakat, gallyakat az ingatlan elé kihelyezni, de csak az 1 m3–t meg nem haladó, rendezett formában összekötegelt zöld nyesedéket szállítjuk el!

 

A Zöldjárat szállítási rendje utca szerinti bontásban 2013.

Kattintson ide!

A zöldhulladék begyűjtésével kapcsolatos információk 2013.

Kattintson ide!

 

 

 0313zold