"TeSzedd!" a hétvégén


A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén immár negyedik alkalommal valósul meg.

Vidékfejlesztési Minisztérium fő célja ezzel a mozgalommal, hogy közösen, önkéntes civil szerveződés vagy egyéni vállalás keretében tisztítsuk meg szűkebb-tágabb környezetünket.

A TeSzedd! nemzetközi porondon is bemutatkozik idén, hiszen Magyarország csatlakozik vele a „Let’s Clean Up Europe!” elnevezésű összeurópai kezdeményezéshez, amit az Európai Bizottság EWWR LIFE+ programjának részeként szerveznek meg.

Május 10-én a kontinens 28 országának polgárai töltik a napjukat szemétszedéssel. 

A BTG Nonprofit Kft. szintén május 10-én, szombaton segíti Budaörs iskoláinak diákjait, akik ezen a programnapon részt kívánnak venni.

Reggel 9:00 órakor találkozunk a lakótelepen, az Ifjúság utcai parkolóban, a Friedmann ház mögött, ahol zsákokkal, kesztyűkkel, orientációs térképpel és frissítőkkel látjuk el a csapatokat.

Az összegyűjtött hulladékot tartalmazó zsákok elszállításról szintén társaságunk gondoskodik.

Jóllehet, a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióra a regisztráció lehetősége május 2-val lezárult, társaságunk szívesen segít azoknak, akik ezen a napon, egyedül vagy kisebb társasággal szeretnének a programhoz kapcsolódni. A fenti időpontban és helyen jelentkezőknek zsákot és kesztyűt biztosítunk.

Amennyiben nem 10-én, hanem 9-én vagy 11-én szakítanának időt a szemétszedésre, úgy keressék fel a program hivatalos honlapját, ahol a már jelentkezett csoportokhoz való csatlakozás módjáról értesítik az érdeklődőket! 

 

Hogyan csatlakozhat, ha már lekéste a jelentkezést?
Kattintson ide!

 

A TeSzedd! hivatalos honlapja:
Kattintson ide!

 

Amennyiben további kérdése van a programmal kapcsolatban, kérjük, hogy írjon nekünk!
Kattintson ide!

 

 

0507_TeSzedd_1