2015. I. negyedév: e-számla


TÁJÉKOZTATÓ AZ ELEKTRONIKUS SZÁMLÁZÁSI RENDSZER BEVEZETÉSÉRŐL

Tisztelt Ügyfelünk!

Társaságunk 2015. I. negyedév végén bevezeti a fakultatívan választható elektronikus számlázást a hulladékszállítás, a távhő és melegvíz szolgáltatás és az ingatlanbérlet tekintetében.

Új szolgáltatásunkkal igyekszünk egyszerűbbé és gyorsabbá  tenni számla-kezelését, továbbá könnyíteni adminisztrációs terheket. Az elektronikus számla fogadásával - a fenti előnyök mellett - Ön egyben lépést is tesz környezetünk megóvásáért!

A jelentkezés menete

(Amennyiben már korábban jelentkezett az e-számla szolgáltatásra, az 1-2. pont lépéseit csak akkor szükséges megtenni, ha időközben változott a regisztrált e-mail címe!)

  1. Lépjen be a jobb oldali menüsor „E-számlázás” menüpontjába.
  2. Regisztrálja magát a felületen 2015. március 1-ig.
  3. A tárhelyet biztosító partnerünk március végén juttatja el az Ön e-mail   címére az első számlánkat és az értesítőt. Az értesítő segít eligazodni a tárhelyre történő regisztráció folyamatában és tartalmazza a bejelentkezéshez szükséges adatokat is (felhasználónév és jelszó), amely utóbbit a későbbiekben tetszőlegesen módosíthat. E folyamat részletesebb leírását a https://www.szamlakozpont.hu/prospektus/eszamla-befogadok/ linken találja.
  4. Az aktivált tárhelyen bármikor megnézheti számláit, tetszés szerint válogathatja vagy táblázatba rendezheti. Egyszerűbben kereshet adatokat korábbi számláiról, azok tárolását, folyamatos elérhetőségét biztosítja partnerünk.

Nincs többé elveszett számlája!

Amennyiben az e-számlázási móddal kapcsolatban bármilyen kérdése van, szívesen állunk rendelkezésére telefonon (+23 420-151), e-mailen (ugyfelszolgalat@btg.hu), honlapunk bejelentő szekciójában (http://btg.hu/funkcio.php?site=bejelento) illetve személyesen az ügyfélszolgálatunkon.

Köszönjük szíves együttműködését!

 0114ebilling