Komposztedények igénylése


Örömmel értesítjük, hogy a szelektív hulladékgazdálkodási rendszerünket megújító pályázat keretében 600 darab, 400 liter űrtartalmú komposztáló edényt is díjmentesen átadhatunk az érdeklődők részére.

Az igényléseket a jelentkezés sorrendjében fogadjuk el.

A jelentkezést kizárólag a honlapunkon kialakított felületről teheti meg.

A főlapon, a jobb oldalon találja a „KOMPOSZT EDÉNY” feliratú menüpontot. Erre kattintva jut el az ablakhoz, ahonnan – a megfelelő adatok kitöltése után – elküldheti igénylését.

Nyilvántartási rendszerünk regisztrálja a jelentkezése pontos idejét is. 600 ügyfelünk megkeresése után lezárjuk az igénylési eljárást.

A jelentkezés alapvető feltétele, hogy

  • az igénylő állandó budaörsi lakcímmel rendelkező ügyfelünk legyen,
  • zöldfelülettel ellátott, családi házas övezetben található ingatlanon lakjon,
  • és három hónapnál nagyobb díjtartozása nem lehet.

 A komposztedények használatának a fő célja, hogy az ingatlanokon belül keletkező zöldhulladék egy részét eltérítsük a lerakótól. Ezért felhívjuk szíves figyelmét, hogy a komposztedény átvételével az igénylő lemond az 10 darab/év ingyenes zöldhulladék gyűjtő zsák átvételéről.

A komposztáló edényt – előzetes regisztráció után – vagy a szelektív gyűjtőedénnyel együtt viheti haza, (az edény mérete: 800 mm átmérőjű köralapon nyugvó 1250 mm magas kúp) vagy 2016. március 16-tól szállítjuk ki, egy előre jelzett időpontban.

 
Házi komposztálás Budaörsön 2016. - tájékoztató füzet
Kattintson ide!
0108komposzt