Zöldjárat március közepétől


Idén március 14-től, hétfőtől indul zöldjáratunk, amely a tél beálltáig folyamatosan szállítja el - a szemétszállítási napokon (esetleg egy nappal később) - a tavaszi munkák során keletkező gallyakat, nyesedékeket, valamint a nyári és őszi időszakra jellemző fűkaszálékot és faleveleket.

Az egész évre szóló, zöldhulladék gyűjtésére rendszeresített, 10 db ingyenes zöld zsákot központi irodánkban veheti át, ügyfélfogadási időben (amennyiben ezt még nem tette meg a szelektív kuka átvételekor).

Felhívjuk figyelmét arra, hogy akinek 3 hónapot meghaladó díjtartozása van társaságunk felé, annak ingyenes zöldzsákokat nem áll módunkban biztosítani, illetve a szomszéd vagy ismerős számára zsákot csak meghatalmazás ellenében adunk ki!

Többlet zöldhulladék esetén lehetősége van zöld zsákot vásárolni ügyfélszolgálatunkon, illetve a budaörsi CBA Áruházban. Mód van továbbá ágakat, gallyakat az ingatlan elé kihelyezni, de alkalmanként csak 1 m3–t meg nem haladó, rendezett formában összekötegelt zöld nyesedéket szállítunk el!

 

Együttműködését előre is köszönjük!

 

Zöldhulladék gyűjtéssel és szállítással kapcsolatos általános információk 2016.
Kattintson ide!

 

0305zold2