Távhő számla-csoportos megbízás


 

Tisztelt Ügyfelünk!

Megkeresésünk oka, hogy ez évtől a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) a kijelölt szervezet, amely országosan felelős a hulladékszállítási díjjal kapcsolatos számlázásért.

2016. október 15-ével a Koordináló szerv megszűntette annak lehetőségét, hogy a közszolgáltatók (köztük a BTG Nonprofit Kft.) részére közvetlenül történhessen - csoportos beszedési megbízás útján - a hulladékszállítási közszolgáltatási díjat érintő számlák kifizetése, a díj jogszabályi előírásnak való rendezése érdekében kedvezményezettként az NHKV Zrt. került megjelölésre.

Tekintettel arra, hogy sok esetben a csoportos beszedési megbízás a hulladékszállítási közszolgáltatási díjon túlmenően a távhő-szolgáltatási díjra is kiterjedt, a zárolás most automatikusan mind a két díjfizetést érintette. 

A fentiek ismeretében ezúton kérjük Öntől, hogy – átmeneti megoldásként - a mellékelt csekken szereplő távhő díjat rendezni szíveskedjen!

Amennyiben a jövőben a távhő-szolgáltatási díjat továbbra is csoportos beszedési megbízásként kívánja kiegyenlíteni, kérjük, hogy mihamarabb lépjen kapcsolatba számlavezető pénzintézetével és újra adjon megbízást a távhő díjának csoportos beszedésére, melynek társaságunk lenne a kedvezményezettje.

A megbízás beállítása során szükség lesz az Ön, társaságunknál nyílván tartott azonosító számára (számláján a színes rezsibox alatti, „vevő” megnevezés utáni 4 karakter), illetve társaságunk azonosító számára ( A 10639205).

A kitöltetlen csekket arra az esetre mellékeltük, ha az új megbízási folyamat elhúzódik és a novemberi távhő számla is csak csekkes befizetés útján rendezhető.

Köszönjük együttműködését és szíves megértését!

Tisztelettel

BTG Nonprofit Kft.