Hulladékszámlázás ügyfélszolgálat


Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. április 1-től a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) a kormány által kijelölt szervezet, amely a hulladékszállítási szolgáltatás lakossági és közületi számlázásáért felelős.

Amennyiben díjfizetéssel kapcsolatos ügyben (nullás igazolás, részletfizetési kérelem, e-számla, készpénzfizetési igény, stb) szeretnének eljárni, kérjük, hogy azt az NHKV Zrt. ügyfélszolgálata felé jelezzék:

 

Levelezési cím: 1255 Budapest, Pf. 15

Telefon: +36 (1) 999 6464

E-mail: ugyfelszolgalat@nhkv.hu, info@nhkv.hu;

Honlap: www.nhkv.hu

 

A fentiektől eltérő, de a számlázási alapadatokkal összefüggő, illetve közvetlen szolgáltatási ügyekben (tulajdonos váltás, fizetési mód változás, címváltozás, edény űrméret változás, szüneteltetés, szállítással kapcsolatos észrevételek, stb) továbbra is a BTG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata áll az Önök rendelkezésére:

Cím: 2040 Budaörs, Dózsa György utca 21.

Levelezési cím: 2041 Budaörs,Pf. 57.

Telefon:+ 36 (23) 420 151, + 36 (23) 23 421 010

E-mail: ugyfelszolgalat@btg.hu; szamlazas@btg.hu

Nyitva tartás: ww.btg.hu/ugyfelszolgalat

 

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

BTG Nonprofit Kft.

 

Szeretnénk megkönnyíteni ügyfeleink és az NHKV ZRt. közötti kommunikációt, ezért lehetőséget biztosítunk, hogy bejelentését a honlapunkról letölthető, külön e célra rendszeresített formanyomtatványon tegye meg.

A kitöltött bejelentőt juttassa el e-mailben, postán vagy személyesen  ügyfélszolgálatunkra, amelyet társaságunk azonnali hatállyal továbbít az NHKV Zrt. felé! 

 

Bejelentő letöltése (pdf)Kattintson ide!

 

Bejelentő letöltése (word)Kattintson ide!

 

0208_nhkv