Váltás a hulladékszállításban


 

Tisztelt Budaörsiek!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a BTG Nonprofit Kft. hulladékszállítási divíziója 2018. június 30-án befejezte tevékenységét Budaörsön.

A továbbiakban (2018. július 1-től) a már jelenleg is közszolgáltató státuszú ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. végzi a komplex hulladékszállítási tevékenységet (kommunális-, zöld-, szelektív hulladék, házhoz menő lomtalanítás) városunkban, az eddigiek szerint megszokott formában és rendszerben.

(Ha néhány arc és autó ismerős lenne, az nem a véletlen műve, az ÉTH átvett tőlünk munkavállalókat és gépjárműveket is.)

Az elkövetkező időszakban (előreláthatóan 2019 áprilisáig) ideiglenesen ellátjuk az ÉTH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati feladatait, ezért a hulladékszállítással kapcsolatos bejelentéseiket  megtehetik a Dózsa György utcai irodánk ügyfélszolgálatán vagy az ide rendelt egyéb elektronikus és telefonos elérhetőségeken.

Szeptembertől azonban az új közszolgáltató által kijelölt helyen és időben tudják majd intézni hulladékos ügyeiket Budaörsön.

A BTG Nonprofit Kft. egyéb üzletágai (távhő, park - és közterület fenntartás, BVUSS üzemeltetése, ingatlankezelés, szennyvíz elszállítás, stb.) természetesen változatlan formában működnek a jövőben is. Ezekkel kapcsolatos megkeresések esetében a már megszokott elérhetőségeken továbbra is állunk szíves rendelkezésükre.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a hulladékszállítási tevékenységünkkel kapcsolatos eddigi együttműködésüket, észrevételeiket, kritikáikat és dicsérő szavaikat!

 

További információt a rövidesen postára kerülő tájékoztató levelünkben és az ÉTH Nonprofit Kft. honlapján olvashat.

ÉTH Nonprofit Kft. honlapja
Kattintson ide!

 

 180629_eth2