Elismerés


Örömmel tudatjuk, hogy társaságunk ügyvezetője, Tamás Ervin idén elnyerte a Magyar Közszolgáltatók Egyesülete (MAKE) által meghirdetett „Év Településszolgáltatója” díjat.


Az elismeréssel járó emléklapot és kisplasztikát Dr. Dukai Miklós, a Belügyminisztérium Önkormányzati Helyettes Államtitkára adta át az Egyesület Hévízen rendezett évadzáró rendezvényén.


A települési közszolgáltatásokkal és egyéb lokális üzemeltetéssel foglalkozó társaságokat tömörítő országos egyesület a kiemelkedő szakmai életutat, az irányítás során megvalósuló helyi fejlesztéseket, a kiszámítható, biztonságos üzemeletetést és a társadalmi szerepvállalást tekinti e díj fő elbírálási szempontjainak.


A díj kézhezvételével Budaörs közszolgáltatója olyan városok hasonló társaságaival került egy csapatba mint Pécs, Hajdúszoboszló vagy Sopron.


Tamás Ervin úr a díj átvételekor megtartott rövid köszönő beszédében hangsúlyozta, hogy az egyéni teljesítménynél jóval hangsúlyosabbnak tartja a támogató önkormányzat és az elkötelezett munkatársakból álló közösség munkáját, mindennapi, szoros együttműködését.

 

181221_TE