Zöldszákok, zöldjárat 2020.


 

Az ÉTH Nonprofit Kft. által küldött tájékoztatás szerint, idén március 16-tól, hétfőtől indítja a közszolgáltató a budaörsi zöldjáratot, amely  a szemétszállítási napokon (esetleg egy nappal később) szállítja el a tavaszi munkák során keletkező gallyakat, nyesedékeket, valamint a későbbi időszakra jellemző fűkaszálékot és faleveleket.

A fenti időponttól kezdve mód van továbbá ágakat, nagyobb gallyakat az ingatlan elé, rendezett formában, kötegelve kihelyezni, de alkalmanként csak 1 m³–t meg nem haladó mennyiséget szállít el az ÉTH Nonprofit Kft.

A zöldzsákok március 2. napjától, hétfőtől vehetők át (ingyenesen 10 db. a családi házas ingatlannal, kerttel rendelkező ügyfelek részére), illetve vásárolhatók (a negyedévi NHKV számlán érvényesített, halasztott fizetési rendszerrel)  a Dózsa György utca 21. szám alatti ügyfélszolgálaton, ügyfélfogadási időben.

Szeretnénk felhívni az érintettek figyelmét, hogy a szomszéd vagy ismerős számára zsákot kizárólag meghatalmazás ellenében ad ki az ügyfélszolgálat!

Együttműködésüket előre is köszönjük!

 

180629_eth2