Zöldhulladék szállítás 2021.


 

ÉTH NONPROFIT KFT. TÁJÉKOZTATÓJA A BUDAÖRSI, 2021. ÉVI ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉS RENDJÉRŐL

 Tisztelt Budaörsi Ügyfeleink!

Az ÉTH Nonprofit Kft. a 2021. év zöldhulladék gyűjtését 2021. március 29-én, hétfőn indítja a városban. A járat az eddigi évek gyűjtési rendje szerint hetente, a kommunális hulladékszállítás napján (fennakadás esetén egy nappal később) fogja az ingatlanok elől elszállítani a kihelyezett komposztálandó hulladékot.

Az előző évektől eltérően, ez évtől bizonyos mennyiségi módosítást vezetünk be a zöldhulladék szállításában. Az „ÉTH” feliratos zöld zsákokat, melyeket térítés ellenében szerezhetnek be, továbbra is korlátlan mennyiségben kihelyezhetik, de az egyéb zsákokból alkalmanként mindössze 3 db , maximum 120 liter űrméretű rakható ki.        

Ezen felüli mennyiséget társaságunknak, az adott héten nem áll módjában elszállítani!

A zsákokban kizárólag fű és lombhulladékot szállítunk!

Egyéb zsákok kategóriájába tartozik:

  1. A pandémiás intézkedések következtében zárva tartó ügyfélszolgálatok miatt, kizárólag a megszorító intézkedések alatt és a feloldást követő 1 hónapban, bármilyen forrásból beszerzett, lehetőleg átlátszó falú zsák.
  2. A feloldások után, a BTG Nonprofit Kft. központi ügyfélszolgálatán átvett, Budaörs Város Önkormányzata finanszírozásával biztosított, ingyenes, „KOMPOSZTÁLHATÓ ZÖLDHULLADÉK” feliratú, zöld színű formazsák.

A térítés ellenében beszerezhető „ÉTH” feliratú zsák egységára bruttó 422,- Ft/db, melyet az NHKV Zrt. számláz ki a vásárlónak, a vásárlást követő negyedévi hulladékszállítási számlával. Ezzel a kondícióval vagy a budaörsi ügyfélszolgálaton (Budaörs, Dózsa György u. 21.) vagy az érdi ügyfélszolgálatunkon (Érd, Diósdi út 29.), illetve hulladékudvarunkban (Érd, Sas u. 2.) szerezheti be a zsákokat, személyes ügyfélfogadási időben.

Mód van továbbá „ÉTH”-s zsák vásárlására Budaörsön a Tom Market üzletben (Budaörs, Szabadság út 44.), azonban itt viszonteladói árat alkalmaznak (aktuálisan bruttó 490,- Ft/db).

Ingatlanonként maximum 3 db kötegelt gallyakat (könnyen megemelhető, maximum 1 méteres, összekötözött nyaláb) szállítunk. Köteg mellé rakott fatuskót, fenyőt, tuját, törzset nem szállítunk!

Az elszállításra szánt zöldhulladékot kérjük, hogy a kijelölt gyűjtési napon legkésőbb reggel 7 óráig szíveskedjenek kihelyezni az ingatlanok elé.

2030 Érd, Sas utca 2. szám alatti hulladékudvarunkban a zöldhulladék átvétel megszűnt.

Lehetőség van azonban évente ingatlanonként 200 kg zöldhulladékot leadni térítésmentesen a Zöldhatár komposzttelepen.

Cím: 2030 Érd, Zöldhatár utca.

2021. április elsejétől a nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 06:00-15:00-ig.

Leadáshoz szükséges dokumentumok: személyi igazolvány, lakcímkártya, NHKV Zrt. által kiállított számla befizetését igazoló csekk. 

A komposzttelepre kizárólag zsákokban füvet és lombhulladékot lehet leadni, illetve gallyakat, kötegelve.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

ETH_x