Komposztáljunk Budaörsön!


 

Felhívjuk a Tisztelt jelentkezők figyelmét, hogy a "Komposztáljunk Budaörsön!" pályázat regisztrációs listájára való jelentkezést a továbbiakban lezártuk.

A pályázat elbírálását követően a pályázókat kiértesítjük az eredményről. Az értesítések várható ideje: április 18. - április 30. között.

 

                          -----------------------------------------------------------------------

 

 

A zöldjavak komposztálására, helyben hasznosítására valamint a környezettudatos szemlélet támogatására pályázatot hirdetünk a Budaörsi Önkormányzat megbízásából.

 

A Komposztáljunk Budaörsön! pályázat keretében 150 darab, 340 liter űrtartalmú komposztáló edényzetet (Compothermo 340L) biztosítunk budaörsi lakosok számára, 10 000 Ft pályázati díj megfizetése ellenében.

A sikeres pályázat feltétele, hogy

  • az igénylő természetes személy és bejelentett budaörsi lakcímmel rendelkezik,
  • zöldfelülettel  rendelkezzen az ingatlan,
  • nyertes pályázat esetén a pályázati díj megfizetése készpénzben történik, számla ellenében a BTG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán, (a komposztáló edény átvételekor) melynek összege bruttó: 10 000 Ft/komposztáló
  • az átvétellel egyidejűleg egy ismeretterjesztő, rövid tájékoztatón vesz részt a pályázó,
  • a korlátozott készlet miatt egy ingatlanra - annak méretétől függetlenül - ingatlanonként 1 db komposztáló edény igénylésére van lehetőség
  • pályázó vállalja a komposztáló eszköz szakszerű használatát és karbantartását, legalább 3-5 évig
  • a jelentkező vállalja az eszközök rendeltetésszerű használatának bemutatását az időközi ellenőrzéseknél.
Az igényléseket a jelentkezés sorrendjében fogadjuk el, legkésőbb 2024. április 30-ig, illetve a készlet erejéig.

Az elbírálást követően tájékoztatjuk a jelentkezőket a pályázat eredményéről.

 

A részvétel további feltétele, az alábbi regisztrációs lap kötelező mezőinek helyes kitöltése, beküldése, valamint az adatkezelési és a fenti szabályok elfogadása:

 
A jelentkezési lap a következő linken található: PÁLYÁZATI ŰRLAP
 
A nyertes pályázók a komposztáló edényzetet a BTG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán (2040. Budaörs, Dózsa György u. 21.),- lakcímkártya bemutatásával, egy előre meghirdetett időpontban - vehetik át.